Om oss

Hvorfor kjøpe fra oss?
Velkommen til lopeskonorge, den beste egendefinerte lisensierte løpesko-nettbutikken. Vi er de som virkelig liker å komme på jobb hver dag. Når vi blonder opp for et treningsløp, kommer våre sko direkte fra originale fabrikker, Mo. Vi føler at Kjør høyt daglig og er lykkere mennesker på grunn av det. Vi er forpliktet til å gi deg den beste kundeservice som mulig, og vi ser frem til å tjene din bedrift. Vi er stolte av at du ikke bare bærer et stort utvalg av toppkvalitetsprodukter fra toppen Varemerker, som Nike, Adidas, Asics, Under Armour, Air Jordan, New Balance, Mizuno, Reebok og så videre, men også bransjeledende kundeservice, frakt og returpolitikk.
Kundeservice
Vi er forpliktet til din tilfredshet og ser hver gang du kontakter oss som en sjanse til å bygge et forhold. Vi er også kunder og dedikert til å tilby våre kunder den typen shoppingopplevelse vi ønsker å ha. Hvis dine forventninger ikke overskrides og Hvis du ikke ser frem til å komme tilbake, har vi ikke gjort jobben vår!
60-dagers problemfri retur
Vårt hovedprioritet er å gi den beste servicen mulig, og hvis du ikke elsker det du bestilte, ønsker vi ikke at du beholder den. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med ditt kjøp, kan du returnere varen (s) ) I original tilstand for full refusjon.
Butikk med tillit
Beskyttelse av personvernet ditt er av største betydning for oss. Vi bruker state-of-the-art krypteringsteknologi (SSL) for å beskytte ditt kredittkort / personlig informasjon. Din informasjon er 100% sikker når du handler hos oss. Å varsle deg om spesialsalg eller nyankomne, men du er velkommen til å ekskludere disse meldingene med ett klikk.

Kopirett © 2018 Brandon
Drevet av netthandelslřsningen Zen Cart med norsk oversettelse