Sikkerhet Kjøp

Sikkerhet
Vi bruker state-of-the-art krypteringsteknologi for å beskytte ditt kredittkort / personlige opplysninger. Du kan plassere bestillingen din ved hjelp av SSL-kryptering (Secure Socket Layer).
Digitale sertifikater krypterer data ved hjelp av SSL-teknologi, som er bransjestandardmetoden for beskyttelse av webkommunikasjon. SSL-sikkerhetsprotokollen gir datakryptering, serverautentisering, meldingsintegritet og valgfri klientautentisering for en TCP / IP-tilkobling. Store nettlesere og webservere, bare installerer et digitalt sertifikat på deres SSL-funksjoner.
SSL kommer i to styrker, 40-bit og 128-bit, som refererer til lengden på "øktnøkkel", generert av hver kryptert transaksjon. Jo lengre nøkkelen er, desto vanskeligere er det å bryte krypteringskoden. Bruker 128-bits kryptering. De fleste nettlesere støtter 128-biters SSL-økter, som er trillioner ganger enn 40-bits økter.
Safe Shopping Assurance
For å forhindre uautorisert tilgang, opprettholde data nøyaktighet og sikre korrekt bruk av informasjon, har vi satt inn det vi mener er hensiktsmessige fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn på nettet. Under Fair Credit Billing Act, Banken din kan ikke holde deg ansvarlig for mer enn $ 50 av falske avgifter. Ved uautorisert bruk av kredittkortet ditt, må du varsle kredittkortsleverandøren i samsvar med rapporteringsregler og prosedyrer.

Kopirett © 2018 Brandon
Drevet av netthandelslřsningen Zen Cart med norsk oversettelse